• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Huawei telefoonhoesjes

Huawei telefoonhoesjes

Huawei telefoonhoesjes kopen

Ben je op zoek naar een goede smartphonecase om je nieuwe Huawei telefoon te beschermen? Kies dan voor één van de telefoonhoesjes van Telefoonhoesjeswinkel.nl. Of je nu zakelijk belt of privé; wij hebben een hoesje dat past bij jouw uitstraling. Alle bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. En dat verzenden doen we gratis! Betalen doe je eenvoudig via iDEAL, creditcard of PayPal. Heb je een vraag over onze telefoonhoesjes voor je Huawei smartphone? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Huawei smartphones geschiedenis

Het Chinese Huawei is een relatief nieuwe aanbieder van smartphones. Sinds 2012 verkoopt het merk telefoons binnen de verschillende productielijnen, zoals de Windows, Gold en P-series. Het voordeel van Huawei telefoons is dat ze relatief goedkoop zijn, maar niet persé onderdoen voor andere populaire merken. De vlaggenschippen van Huawei zijn de Mate- en P-smartphones. Maar de nieuwste P30 of Mate 30 Pro zijn niet de enige goede Huawei telefoons. Sterker nog: je telefoon hoeft niet gloednieuw te zijn om goed te presteren. De P20 is bijvoorbeeld nog steeds een uitstekende telefoon.

Populair in Nederland: de Huawei P-serie

In 2018 onthulde Huawei de P20 serie smartphones. Deze bestaat uit de Huawei P20, de Huawei P20 Pro en de iets goedkopere Huawei P20 Lite. De serie smartphones hebben niet alleen een groot scherm van 5,8” (Lite en P20) of 6,1” (Pro), maar ook een sterk verbeterde camera ten opzicht van de voorgangers. De P20 serie heeft namelijk een dubbele camera aan de achterkant, waardoor er ook met weinig licht goede foto’s gemaakt kunnen worden. Het paradepaardje is de Huawei P20 Pro, die iets duurder is, maar ook een groter beeldscherm heeft en zelfs een driedubbele camera. Begin 2019 wordt de aankondiging voor de P30 van Huawei verwacht. Deze zou opnieuw een driedubbele camera hebben!

 

Bekijk alle telefoonhoesjes voor je Huawei smartphone