• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apple Iphone XS telefoonhoesjes

Apple Iphone XS telefoonhoesjes

iPhone Xs telefoonhoesjes

Je nieuwste aanwinst - de iPhone Xs - wil je natuurlijk zo lang mogelijk splinternieuw houden. Met onze telefoonhoesjes voor de iPhone Xs kun je volop genieten van je smartphone zonder dat deze beschadigingen oploopt. Laat je ‘m op de vloer stuiteren? Valt ‘ie uit je broekzak als je op het toilet gaat zitten? Of zit je telefoon in je tas vol met scherpe spullen zoals je sleutelbos of haarspeldjes? Met een iPhone Xs smartphonehoesje blijft jouw telefoon vrij van krassen en deukjes. Bescherm de stijlvolle, glazen behuizing van je iPhone Xs optimaal met een van onze telefoonhoesjes. Er is genoeg keuze om een model te vinden dat helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

Case voor een iPhone Xs

Het glazen ontwerp - zowel aan de voorkant als achterkant - maakt dat de iPhone Xs er schitterend uitziet. Maar hierdoor is je telefoon wel extra gevoelig voor beschadigingen. Ben je bang dat er binnen de kortste keren een dikke kras in je o-zo-mooie smartphone zit? Gebruik een telefoonhoesje voor je iPhone Xs om krassen en valschade te voorkomen. De iPhone Xs smartphonehoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: van hardcases, bookcases tot siliconen hoesjes. Met een hardcase of siliconen backcase is de achterkant en de zijkanten van je telefoon beschermd tegen schade terwijl je met een book- of flipcase ook het beeldscherm veilig stelt voor krassen. Door het stevige materiaal van de iPhone Xs telefoonhoesjes houd jij je smartphone zo lang mogelijk als nieuw.

Transparant of leren iPhone Xs telefoonhoesje

Niet alleen beschermt een telefoonhoesje je iPhone Xs tegen val- en stootschade, ook geef je met een hoesje geef een eigen touch aan je telefoon. In ons assortiment hebben we iPhone Xs hoesjes in tientallen kleuren, met een mooie print of met een design van leer. Vind je het zonde dat het hoesje de stijlvolle, glazen behuizing van je iPhone Xs verbergt? Ga dan voor een transparant ontwerp. En met een bookcase heb je bij de meeste varianten gelijk plek voor een aantal pasjes. Je vindt bij Telefoonhoesjeswinkel.nl altijd een smartphonehoesje dat past bij jouw smaak en wensen. Wil jij ook genieten van je smartphone zonder krassen en deuken? Bestel dan een telefoonhoesje voor de iPhone Xs bij Telefoonhoesjeswinkel.nl!