• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Iphone XS Max Telefoonhoesjes

Iphone XS Max Telefoonhoesjes

iPhone Xs Max telefoonhoesjes

Eindelijk heb je die prachtige iPhone Xs Max in je bezit, maar wellicht durf je nog niet van je nieuwe aanwinst te genieten uit angst voor valschade. De glazen behuizing van deze smartphone is stijlvol, maar wel extra gevoelig als je hem op de plavuizen in de keuken laat kletteren. Gebruik daarom een iPhone Xs Max telefoonhoesje om krassen en deukjes te voorkomen in je prachtige telefoon. Mocht je smartphone toch een keer uit je handen glijden, dan ben je met een stevig iPhone Xs Max hoesje verzekerd tegen schade aan de behuizing van je iPhone. Bij Telefoonhoesjeswinkel.nl hebben we diverse soorten smartphonehoesjes voor de iPhone Xs Max zodat je optimaal - en zonder zorgen - kan genieten van je mooie aanwinst.

Smartphonehoesje voor iPhone Xs Max

Het allerlaatste wat je wilt, is dat je nieuwe iPhone Xs Max uit je handen glijdt en op de vloer klettert. Althans, als je ‘m nog niet beschermd had met een hoesje dan. Het stevige materiaal van onze iPhone Xs Max telefoonhoesjes beschermt je telefoon optimaal en geeft extra grip bij het vasthouden. Mocht ‘ie toch een keer vallen, dan weet je ieder geval dat je telefoon er zonder al te grote beschadigingen vanaf komt. Je iPhone Xs Max smartphonehoesje vangt namelijk de val op. Met een hardcase of siliconen hoesje bescherm je de achterkant en de zijkanten van je telefoon. Met een bumper houd je alleen de zijkanten en hoeken veilig, maar verstop je de stijlvolle, glazen achterkant niet achter een hoesje.

Bookcover: optimale bescherming voor iPhone Xs Max

Met zowel een hardcase, siliconencase en bumper zijn de kwetsbare delen van je telefoon, zoals de hoeken, beschermd en zal een val minder snel leiden tot een breuk in je beeldscherm. Deze telefoonhoesjes voor de iPhone Xs Max bieden alleen geen optimale bescherming aan het scherm. Bijvoorbeeld tegen krassen van je sleutelbos of haarspeldje in je tas. Een zogeheten flipcase of bookcover doet dat wel. Wat voor bescherming je dus voor je smartphone zoekt, bij Telefoonhoesjeswinkel.nl slaag je altijd voor een passend hoesje voor je iPhone Xs Max. Neem een kijkje in ons assortiment, kies je favoriete iPhone Xs Max telefoonhoesje uit en bestel ‘m vandaag nog!