• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apple Iphone 7 Plus telefoonhoesjes

Apple Iphone 7 Plus telefoonhoesjes

iPhone 7 Plus telefoonhoesjes

Gefeliciteerd met je mooie nieuwe iPhone 7 Plus! Een mooie aanwinst, die je natuurlijk ook mooi wilt houden. Dat doe je met een telefoonhoesje van Telefoonhoesjeswinkel.nl. De iPhone 7 Plus is iets groter dan de gewone iPhone 7 en heeft dus ook een groter hoesje nodig om te kunnen passen. Bescherm je telefoon tegen lelijke krassen en deukjes met een mooi telefoonhoesje. In ons assortiment vind je allerlei varianten. Zo hebben we bookcases van leer, siliconen hoesjes met trendy print, transparante cases en flipcovers die ook je scherm beschermen tegen beschadigingen. Voor welke stijl kies jij?

Telefoonhoesjes voor iPhone 7 Plus

iPhones hebben een prachtig uiterlijk en dat wil je natuurlijk graag zo houden. Maar zo’n dunne telefoon kan maar zo een keer uit je handen glippen. Stel dat dat gebeurt, dan is de kans op beschadigingen een stuk kleiner wanneer je een telefoonhoesje om je iPhone 7 Plus hebt gedaan. Met een standaard hoesje bescherm je de achterkant en zijkant van je telefoon. Een bumpercase doet bijna hetzelfde: deze vangt de klap op op de hoeken, zodat je telefoon niet beschadigd door een val. Kies voor een flip- of bookcase als je wilt dat je scherm ook goed beschermd blijft. In een bookcase kun je vaak ook enkele pasjes kwijt. Lekker handig, dan heb je geen portemonnee meer nodig.

iPhone 7 Plus hoesje kopen

We hadden het nog niet genoemd, maar klanten vinden het altijd fijn om te horen: al onze bestellingen worden gratis verzonden. En als je bij ons besteld weet je ook zeker dat je je iPhone 7 Plus hoesje snel in huis hebt. Wij verzenden alle bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag. Je hebt je nieuwe iPhone case in de meeste gevallen de volgende dag dus al in huis. En als je dan toch aan het bestellen bent, kijk dan direct even bij onze telefoonaccessoires. We vekopen onder andere selfiesticks, oordopjes, powerbanks en opladers. Heb je vragen over een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk telefonisch.