• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apple telefoonhoesjes

Apple telefoonhoesjes

iPhone telefoonhoesjes

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje voor je iPhone? Dan ben je bij Telefoonhoesjeswinkel.nl aan het juiste adres! Wij hebben de mooiste hoesjes voor de nieuwste iPhone modellen direct uit voorraad leverbaar. Als je het hoesje op werkdagen voor 20:00 uur besteld, dan wordt het nog dezelfde dag gratis verzonden. Je hebt je iPhone hoesje dan de volgende dag al in huis.

iPhones in Nederland

De iPhone 2G werd niet in Nederland verkocht, maar de opvolger, de iPhone 3G, lag vanaf 2008 in de winkels. Tegenwoordig zijn iPhones niet uit het straatbeeld weg te denken. Na de iPhone 4 (2010), 4S (2011), de iPhone 5 (2012), 5s en de goedkopere iPhone 5C (2013) werden in 2014 de iPhone 6 en 6 plus geïntroduceerd. Het jaar erop kwamen, zoals verwacht, de iPhone 6s en 6s Plus uit. De telefoons worden steeds populairder: uit onderzoek blijkt dat steeds meer jongeren voor een (nieuwe) iPhone kiezen.

De huidige iPhones van Apple

In 2016 lanceerde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus: telefoons die nog steeds populair zijn. Maar de ontwikkelingen hielden natuurlijk niet op: in 2017 kwam Apple met twee nieuwe modellen. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus werden geïntroduceerd, net als de vernieuwende iPhone X (ook wel iPhone 10). Deze laatste telefoon valt vooral op doordat de homeknop is verdwenen. De telefoon heeft nu een scherm van rand tot rand. Hij kan ontgrendeld worden met een gezichtsscan. En omdat ‘ie een glazen behuizing heeft, kan hij ook draadloos worden opgeladen. Tijdens het Apple Event 2018 werden maar liefst drie nieuwe smartphones geïntroduceerd: de iPhone Xs, iPhone Xs Max en de iPhone Xr. De iPhone Xs Max is de meest krachtige iPhone, met de meeste opslag en het grootste scherm.

 

Bekijk alle iPhone hoesjes voor je Apple smartphone